Uw mandje

Mandje is leeg

Haarproducten online bestellen bij www.haar-producten.nl

Content Medewerker (16 – 32 uur)

Functieomschrijving

Binnen het team hou je je bezig met het schrijven van content voor verschillende pagina’s. Het zal voornamelijk gaan om categorieteksten, productomschrijvingen en andere teksten voor in de webshop (SEO). Je zoekt goede productfoto’s uit en met de DTP ervaring die je hebt (dit is een pré) maak je mooie banners. Daarnaast zorg je er ook voor dat nieuwe producten online komen in de webshop. Je werkt nauw samen met 2 andere Content Medewerkers.

Functie-eisen

Je hebt een proactieve, creatieve en commerciële instelling. Je bent zelfstandig en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal zeer goed; zowel spreken, lezen en schrijven gaat je heel goed af. Nauwkeurig en gestructureerd werken is belangrijk. Je moet van afwisseling houden in je werkzaamheden en snel kunnen schakelen. Je hebt bij voorkeur ervaring met geautomatiseerde (online) systemen, zoals bijvoorbeeld Magento. Ervaring in een webshop is een pré. Wij hechten waarde aan onderstaande punten:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (grammaticaal sterk en goed in pakkende teksten schrijven);
  • Creatief met tekst en online tools;
  • DTP ervaring is niet vereist, maar wel een pré;
  • Commerciële instelling (je kunt je verplaatsen in de klant);
  • Nauwkeurig;
  • Affiniteit met online marketing is een pré;
  • Affiniteit met beauty en haarproducten in het bijzonder.

Bedrijfsprofiel

Haar-producten.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten aan zowel particulieren als aan bedrijven tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haar-producten.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Haar-producten.nl team bestaat uit 10 personen en we blijven groeien.

Aanbod

Het betreft een zeer afwisselende functie van 16 tot 32 uur per week (in overleg). Het salaris is afhankelijk van o.a. kennis en ervaring. Is dit voor jou dé baan bij hét bedrijf? Stuur dan je cv met motivatie naar Nienke de Groot (nienke@haarpro.nl).