Uw mandje

Mandje is leeg

Haarproducten online bestellen bij www.haar-producten.nl

Verzending & Verzendkosten

 

 

Verzending binnen Nederland:

De verzendkosten bedragen € 4,95 voor een bestelling t/m € 35,-
Voor bestellingen boven de € 35,-  is de verzending gratis.

Alle bestellingen in nederland worden verstuurd met Postnl. U kunt zelf een gewenst afleveradres opgeven, maar u kunt ook kiezen voor 'Afleveren op een locatie' van PostNL. Deze service van PostNL heette vroeger 'PakjeGemak'. PostNL heeft een ruim aantal locaties in Nederland waar uw pakket afgeleverd kan worden. U kunt in de kassa kiezen voor 'Afleveren op een locatie' en vervolgens kunt u de gewenste locatie selecteren.

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 werkdag te versturen. Levertijd is tussen de 1 en 3 werkdagen.Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met een track & trace nummer waarmee u uw bestelling kunt volgen via de website van Postnl.

Verzending met postnl: Het pakket zal 2 x worden aangeboden op het opgegeven afleveradres. Bent u beide keren niet in de gelegenheid om uw pakket aan te nemen, dan krijgt u een briefje in de bus met daarop het Postnl kantoor in uw buurt, waar u uw pakket vanaf de volgende dag kunt afhalen.

Ook kan het pakket bij de buren zijn aangeboden.Heeft u na 5 werkdagen na de ontvangst van onze verzendings e-mail nog niets ontvangen neem dan contact met ons op.

Verzending naar Belgie, Duitsland & Luxemburg:

Verzendkosten naar Belgie, Duitsland & Luxemburg bedragen
€ 6,95 voor een bestelling t/m € 50,- 
Voor bestellingen boven de € 50,- is de verzending gratis.
 
Verzendkosten voor overige landen op aanvraag.