Uw mandje

Mandje is leeg

Haarproducten online bestellen bij www.haar-producten.nl

Oolaboo moisty seaweed

Oolaboo moisty seaweed deep hydrating hair bath. Een exclusief en luxe programma speciaal voor droog, vochtarm tot droog en weerbarstig haar. Herstelt op een krachtige wijze de vochtbalans van het haar, waardoor het haar soepel en handelbaar wordt. Ook kalmeert het een (droge) hoofdhuid.
Dit programma bevat exclusieve bestandsdelen van hoogwaardige marine botanicals, waaronder zeewier. Dit is niet alleen de belangrijkste maar ook de rijkste bron aan mineralen. Vanwege de hoge concentratie enzymen wordt het gebruik aanbevolen voor een gezonde (hoofd)huid en haar. Zeewier heeft een antibacteriële werking. Tijdens het wassen blijven de essentiële enzymen achter. Deze helpen zelfs tegen roos, stimuleren de haarfollikel tot nieuwe haargroei en geven het haar een boost van vocht en glans.
Algen zitten vol met obligo-elementen en beschikken over een groot aantal polysachariden die het vermogen hebben vocht op te nemen om zodoende de vochtbalans te herstellen. Algen zijn tevens rijk aan voedingsstoffen zoals sporenelementen, aminozuren en vitaminen. Karitéboter is een natuurlijke moisturizer vol met vitamine A, helpt bij de vernieuwing van de huidcellen en is zeer geschikt voor een droge en/of schilferige hoofdhuid. Sojaproteïnen versterken de haarvezels en verbeteren de gesteldheid van het haar en beschermen de schubbenlaag. Abrikozenpitolie bevat nutriënten zoals essentiële vetzuren, linolzuur en oliezuur. Het is rijk aan vitaminen, vooral vitamine A en E.